Teinirakkauteni antoi penikselleni nimen. Se on kai melko yleisesti tapana, vaikka en ole kuullut asiasta käytävän julkista keskustelua.

Se oli ihan paska nimi, en kehtaa edes sanoa sitä. Yleensä kullien nimet ovat ihan surkeita ja mielikuvituksettomia. Montakohan Elvis-nimistä kullia on maailmassa? Brat? Isäntä? Rujokki? Se on aina jokin Reima tai Reiska jos sillä on nimi, tai sitten siihen viitataan vain jollain geneerisellä Jormalla tai Pikkuveikalla.

Vaginoiden nimet ovat paljon miellyttävämpiä, osuvampia ja kekseliäämpiä. Vaikka esimerkiksi Piian Miss Cindy. Lauralla oli Lihaesirippu-Lisbeth, tuttujen kesken Lihis-Lissu. Emmekö voisi ottaa oppia?

Navajo-intiaaneilla oli perinteisesti monta nimeä, kutsumanimen lisäksi henkilö saattoi ansaita uusia nimiä elon matkan varrella saavutustensa ja ominaisuuksiensa perusteella. Eikö olisi luontevampaa ristiä kulli ominaisuuksien perusteella kuin jonkun julkkiksen mukaan. Vaikkapa jos mies olisi mieltynyt harrastamaan frigidin kylmiä sekä lisäksi erityisen reheviä ja vaihtelulle avoimia naisia, voisi kullin nimi olla kaksoismerkityksellinen ”Naparetkeilijä”.

Jos saisin itse valita nimen penikselleni, kastaisin sen kuitenkin Pikku-Iidaksi. Oikeastaan ainoastaan siksi, että voisin vihdoinkin herättää tyttöni keskellä yötä ja kuiskata kiihdyksissä: ”Pikku-Iida on hysterian vallassa ja mahdollisesti itsetuhoinen, sulkekaamme hänet viipymättä johonkin pehmustettuun huoneeseen, jossa hän voi itseään vahingoittamatta hakata päätään seiniin kunnes rauhoittuu.”

(49 vierailua, 1 vierailua tänään)
Palautteesi on tärkeää, sillä se auttaa tekijöitä kehittymään. Scheißea!Aivan hyvä! (+1 pistettä, 3 äänestä)

2 kommenttia

  1. Bunkkeri-eno Bunkkeri-eno 22.5.2015 at 05:09

    Olemme tehneet kaaosmaagisen rituaalin ja ladanneet lisäksi tyräkän määrän vorteksienergiaa tähän kohtaan. Kommentoi oman välineesi salainen nimi ja hämmästy kun mies- tai naiskuntosi sekä kundaliinienergiasi piikkaa vuorokauden sisällä. Saat käyttöösi eläimellisen raakaa mysteeris-magneettista vetovoimaa sillä mitalla, että joudut kantamaan luudanvartta tai muuta karttua mukanasi, jotta pystyt hätistelemään innokkaimmat kosijat taaemmalle käydessäsi maitokaupassa tai postilaatikolla.

    Vastaa
  2. Avatar Anti Antti 22.5.2015 at 07:33

    kukaan ei koskaan ole antanut nimeä mun vehkeelle.. :,(

    Vastaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *