Kuinka monesti olet tuskaillut ja itkua tihertänyt kun terassituopposet ovat vasta alkamassa osua parhaimpaan makuhermon zeniittipisteeseen, mutta kaupungin rakennukset tulevat iloluontoisen seurueenne ja auringon väliin. Langennut varjo ja alkukesän kylmä viima latistaa tunnelman välittömästi, tytöt alkavat puhua aikaisesta heräämisestä, tuoleja siirrellään ja tuska ja pettymys mustaavat sielun.

Tuossa tilanteessa alkaa paniikinomainen arpominen – paistaisiko se Llamasin terassille vielä, entä millä aikavälillä fotoneita sataa Vaasankadun suuntaisesti? Ratkaisevaa on ennakointi ja ajoitus. Kun aurinko siirtyy, vaeltavat laumat perässä kuin valoon, lämpöön, siideriin ja seksiin reagoivat meduusat. Istumapaikasta voi vain haaveilla sen jälkeen.

Kunnon terassikarhut kaivavat menneiden vuosien lokikirjat taskuistaan, tarkastavat valoajat taulukoista ja kipparoivat seurueen lämpöön hyvissä ajoin. Harvalla tällaista apuvälinettä kuitenkaan on ja auringon kierron päivittäiset muutokset ja katujen ilmansuunnat aiheuttavat päänvaivaa.

Onneksi yksinkertainen ratkaisu on nyt löytynyt. Delirium Delin eksklusiivisilla ohjeilla siirryt kärkijoukkoon ja saavutat etulyöntiaseman sunnuntaidokailijoihin nähden. Kuumimmat kumppanit, kaikki kesäiltojen valta ja parhaat istumapaikat ovat nyt sinun.

Paistaako terassille?

  1. Selvitä terassin katuosoite
  2. Avaa suncalc.net -sivu
  3. Kirjoita hakuun katuosoite (jos baari on listattu Google Mapsiin, voit hakea suoraan nimellä)
  4. Profit

Yläosan liukusäätimestä voit tarkastella auringon kulman muutoksia. Näet myös auringon nousu- ja laskuajat. Tämä tapa ei ikävä kyllä ole aivan täydellinen, sillä se ei ota suoraan huomioon maanpinnan muotoja eikä rakennuksien korkeuksia, mutta jos muistat paikan topografian suurin piirtein, voit päätellä tarpeeksi.

Extra-pro: Tallenna suosikkipaikkojesi Suncalc-haut suoraan kirjanmerkkeinä puhelimeesi niin saat aurinkotiedot helposti myös humaltuneena.

Tässä esimerkiksi Molotowin terassi suorana linkkinä: Molotow Suncalc-palvelussa
Tässä vielä Markolle Pub Ikkuna: Pub Ikkuna Suncalc-palvelussa.

Muista klikata NOW-nappulaa, niin saat tämänhetkisen tiedon.

Ottakaa lujaa.


Ps. Olemme odottaneet vuosikausia Start up -pöhinän luovan jo vihdoinkin hyödyllisen apin tai elektronisen terassisekstantin tarkoitukseen. Ainakaan siitä ei ole meille kerrottu jos sellainen on olemassa. Koodatkaa nyt joku se jo. Lisätkää appiin aurinkokartan lisäksi myös häppärit ja hinnastot ja yhteistyökumppaniravintoloiden webbikamerafiidi josta näkee paikkatilanteen, niin riemulla imemme osoittamaanne uloketta.

Ps. II Puistotissutteluja ja kesäjuhlia varten olemme koonneet:
KESÄN RAIKKAIMMAT BOOLIRESEPTIT JA IHANIMMAT COCTAILIT.

(981 vierailua, 1 vierailua tänään)
Palautteesi on tärkeää, sillä se auttaa tekijöitä kehittymään. Scheißea!Aivan hyvä! (+2 pistettä, 4 äänestä)