Kera kliinisten tapauskertomusten

Sianlihasaunadarrat
Darra oli sitä laatua, että potilaan teki mieli lämmittää sauna 60-70 asteiseksi, ei liian kuumaksi, ja päällystää lauteet raa’alla sianlihalla. Potilaan mukaan sinne voisi vetäytyä alasti pehmeiden lihojen väliin potemaan, hieroa rasvaa itseensä ja imeä pillillä kylmää kaljaa.
Isoihmisapina-feromonaaliset darrat
Darra oli sitä laatua, että potilaan teki mieli vain ajella ylipainoinen, mielellään sokeritautinen naarasgorilla kaljuksi, voidella se hajustamattomalla kosteusvoiteella ja ryömiä sen kainaloon puun alle. Hengitellä siellä gorillaferomoneja ja rauhoittua vahvojen käsien hellässä huomassa, unohtua maailmalta sademetsän pehmeään kätköön, työntää varpaat lämpimään multaan, unohtaa sivistys ja siihen liittyvät moninaiset ongelmat.
Interkraniaalis-auditiiviset ornitologidarrat
Darra oli sitä laatua, että potilaan kateenkorvaris ja otsalohkorppi raakkuivat raskaasti, talamustakiuru, amygdalapintianen ja aivosiltalitintti sirkuttivat pistävästi, synapsilkkiuikku moikui kuin tuomiopäivää, hypotalamustarastas kiljui pihtipoimuuttohaukan kynsissä, neuroniittykirvinen kimitti kimeästi kilpaa hippokampussitiaisen kanssa ja ydinjatkeräkurmitsa rääkyi bryy bryy bryy. Ja kuin siinä kakofoniassa ei olisi ollut tarpeeksi sietämistä, niin latvuston alla haavoittunut pikkuaivompatti ynisi ja mölvi kuin kehitysvammainen hirvi kiimassa.
Serebraalisesti orientoituneet oraalifiksaatiodarrat
Darra oli sitä laatua, että potilaalla oli toistuva pakkoajatus palkata kaksi niitä tummaihoista seitsemänkympin huoraa jotka päivystävät Urho Kekkosen kadulla, viedä ne asunnolleen, korkata oma kallonsa purkinavaajalla ja paljastaa särkevät aivonsa yön neitojen nuoltavaksi ja suudeltaviksi. Potilaan mukaan prostituoidut lipoisivat likaisilla, lämpimillä, afrikkalaisilla kielillään aivokalvojen alaiset kivistykset ja murheet pienimmäksi, lipaisu lipaisulta haalenisi katumus ja itseviha, lipaisu lipaisulta pyyhkiytyisi pois henkinen tuska.
Jarmo Heikkisen artikulaation laukaisemat foneettismetamorfisobsessiiviset darrat
Darra oli sitä laatua, että potilas ei voinut ajatella kerrassaan mitään muuta kuin pakottavaa halua lakkauttaa tuskallinen lihallinen olemassaolonsa muoto ja muuntua ääniaalloiksi, jotta voisi sulautua harmoniaan Jarmo Heikkisen Avaran luonnon juontojen kanssa, tulla yhdeksi noiden rauhoittavien väreilyjen kanssa. Kaikki muut värähtelytaajuuksien kokonaisuudet muodostivat potilaan kokemusmaailmassa helvetin.

Tämän artikkeli on saanut innoituksensa Karhupuiston Las Vegas -ravintolasta, Atte Järvisen Pasila-sarjan jaksosta Phil Collins -darra sekä ennen kaikkea Markku Paretskoin, Pauli Heikkilän, Heikki-Pekka Miettisen ja muiden Pahkasika-miesten viime vuosituhannella tekemästä korvaamattomasta työstä krapulakuvaelmien ylentämiseksi kulttuuri-ilmiöiden piiriin.

(135 vierailua, 1 vierailua tänään)
Palautteesi on tärkeää, sillä se auttaa tekijöitä kehittymään. Scheißea!Aivan hyvä! (+10 pistettä, 12 äänestä)