Saara on työskennellyt 21 vuotta selväkuulijana ja selvätuntijana. Nykyisin Saara on suositun, interaktiivista elämänhallintaa tukevan palvelun ja MTV3- ja Sub-kanavilla öiseen aikaan pyörivän TV-ohjelman Astral TV:n palkkalistoilla ja auttaa avun tarpeessa olevia ihmisiä löytämään rauhaa ja onnea elämiinsä puhelimitse. Astral TV:n mukaan Saara osaa myös ”aistia ja poistaa kirouksia ja mustaa magiaa sekä auttaa suojautumaan negatiiviselta energialta ja pahoilta hengiltä”.

Ammatissaan Saara on esimerkillinen, hänen luokituksensa on täydet viisi tähteä. ”Atlantiksen kadonneen viisauden ja ikivanhan tiedon tämän päivän tekniikoihin, tietotekniikan ja informaation valtakauden saavutuksiin” yhdistävällä Astral TV:llä Saara on arvoisessaan seurassa; kaikki muutkin Astral TV:n lähes 30 ennustajaa ovat viiden tähden luokituksen omaavia näkijöitä ja kosmisia kontaktihenkilöitä.

”Minulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja omaan hyviä ominaisuuksia kuten lohduttamisen ja myötäelämisen taidot. Terapeuttisessa keskustelussa voimaa saan hyvistä lähteistä”, Saara kertoo itsestään. ”Pystyn hyvin samaistumaan erilaisiin tilanteisiin, joita ihminen kohtaa elämässään. Itsekin menetyksiä kokeneena pystyn hyvin samaistumaan surevan ihmisen tilanteeseen”, Saara jatkaa.

Hyvä Saara on myös toisessa ammatissaan; Saara on kuvapankkivalokuvamalli. Ranskalaiselle Image Point -studiolle työskentelevän Saaran kuvia myy edelleen mm. amerikkalainen Shutterstock -kuvapankki. Saaran kuvat nousevat hyvin kuvapankin hakutulosten kärkeen esimerkiksi Woman Indoors ja Woman 45-50 years old -kategorioissa. Saaran kuvilla ”voimaannutetaan maailman tarinoiden kertojia” ja kaupitellaan maailmanlaajuisesti kaikenlaista terveyspalveluista ja henkilöstöpalveluista laktoosi-intoleranssilääkkeisiin.

artikkeli saara

Olisimme tehneet puhelinhaastattelun selväkuulija-kuvapankkivalokuvamallista, mutta Delirium Delin budjetista ei löytynyt määrärahoja 3,55€/min + pvm kustannuksiin. Jutun lainaukset ovat peräisin Astral TV:n kotisivuilta. Harkitsimme trollata Astral TV:tä soittamalla suoraan lähetykseen ja kysellä Saaran mallitoiminnasta, mutta studiovuorossa oli Kale, joka vaikutti oikeasti tosi leppoisalta ja hyväsydämiseltä ukolta, niin emme sitten tohtineet ilkeillä.

(554 vierailua, 1 vierailua tänään)
Palautteesi on tärkeää, sillä se auttaa tekijöitä kehittymään. Scheißea!Aivan hyvä! (+6 pistettä, 12 äänestä)