Rypistyksenkumoaja

Yleiskuvaus: Kätevä pieni laite, joka suoristaa maksimissaan vaaksanlevyisen paperilapun, joka on puristettu kasaan, pyöritelty rullalle, taiteltu moninkerroin tai rytistetty mytyksi.

Käyttötapauskuvaus: Käyttäjä on jonottanut Kelassa yli puoli tuntia vuoroaan ja kun oma numero vihdoin koittaa, hän huomaakin kassalla rypistäneensä vuoronumerolappunsa käyttökelvottomaksi. Rypistyksenkumoaja voi ehkäistä uuden jonotustilanteen. Ja mikäli kello on, kuten yleensä on, lähes neljä ja viimeinen asian hoitamispäivä on kyseessä, kuten se yleensä on, ehkäisee rypistyksenkumoaja myös mahdollisen tukien katkaisun ja siitä seuraavat moninaiset ongelmatilanteet.

Suihkumuistuttaja

Yleiskuvaus: Älykäs, vedenkestävä kolmipaikkainen hyllykkö, jossa on ilmaisimet sekä anturit jotka tarkkailevat niille asetettujen esineiden liikkeitä. Suihkumuistuttaja nollautuu suihkujen välissä ja kun shampoopullo, hoitoaine tai suihkusaippua nostetaan suihkun aikana suihkumuistuttajasta, syttyy kunkin alle punainen valo sen merkiksi, että suihkuttaja on niitä jo käyttänyt.

Käyttötapauskuvaus: Päiväunelmointiin taipuvainen käyttäjä on seisoskellut lämpimässä suihkussa ajan- ja paikantajun menettäneenä niin kauan, ettei enää muista, onko jo pessyt hiuksensa shampoolla tai onko jo saippuoinut haarovälinsä. Suihkumuistuttaja estää käyttäjää toistamasta näitä toimia säästäen ihoa, ympäristöä ja rahaa.

Vaikka kukaan asioihin perehtynyt henkilö ei voi kiistää näiden innovaatioideni tarpeellisuutta tai intohimoani innovointitoimintaan, on käynyt selväksi, etteivät ne tai muutkaan hienot ideani muuta maailmaa radikaalisti parempaan suuntaan, lisää vaikutusvaltaani, tuo minulle taloudellista menestystä eivätkä ne johda tilanteeseen, jossa olisin alfanaaraiden yleisesti himoitsema. Aikuiseksi kasvamisen kivuliaimpia osa-alueita on tämän ymmärryksen sisäistäminen.

(55 vierailua, 1 vierailua tänään)
Palautteesi on tärkeää, sillä se auttaa tekijöitä kehittymään. Scheißea!Aivan hyvä! (+5 pistettä, 5 äänestä)